Fest utan mat

Idag så försvann matte på morgonen och när hon sen kom hem så hade hon varit och handlat. Medans hon bar in och packade upp delar av kassarna så hjälpte jag också till och packade upp den nya leksaken hon köpt till mig. Smög försiktig ut med den och sedan lekte jag gärnet med den i trädgården när ingen såg mig.

Sen åkte jag in i bilen och vi svängde ut en liten liten sväng i skogen, det blev en pytterunda men på hemvägen så hämtade vi upp Diesel. Väl hemma så vilade matte en liten stund då passade vi också på att vila lite. Därefter så var vi ute och busade och lekte i trädgården i omgångar. Jag har lite bekymmer med min höft så vi fick inte busa ihop så mycket – försökte en gång men jag är ju kanske inte så duktig på att lägga band på mig. I övrigt så förflöt dagen ungefär som igår, märgben fram, vila och lite bus och träning innan Annemie kom och hämtade upp min kompis Diesel.

När husse kom hem så åkte bord och stolar fram och det dukades som till fest, men se det kan inte stämma för det har inte lagats någon mat här idag. Mycket mycket märkligt! Men rätt var det var så fick jag hänga med matte hem till momor och mofar (det är som sagt lite extra mysigt där att man får nanna och vila i soffan) Hemma får man inte vara i soffan när de tvåbenta är hemma, men när de är iväg så äger ju jag huset och gör som jag vill och löjliga saker som att lägga spikmattor i soffan hjälper inte…
Hur som när vi sen kom hem från momor och mofar så kunde jag sniffa mig till att det varit massor med folk i min trädgård och mitt hus – men de hade alla gått. Vilken skitfest husse har, ingen mat och så har de gått när jag kommer tillbaka… sånna fester kallas tydligen årsmöte – de är inga bra fester!