Kompisbesök

Idag vid lunchtid så kom det besök, Annemie lämnade av Diesel. Sen var hon hos oss hela kvällen och det gick superbra.
Jag delar gärna med mig av mina märgben, leksaker, hus, trädgård och matte. Så det är inga som helst problem och vi gick faktiskt också och vilade i var sin bädd.

Jag har en jättefin vedklabb som jag varit och snott i vedlådan och jag gillar min vedklabb supermycket – så den fick faktiskt Diesel inte ha. Då blev den ju självklart så mycket mer intressant så Diesel villa ha den ännu mer:) men matte sa till Diesel att den var min och snacka då om att jag kände mig stolt att den faktiskt bara var MIN.

Sen så körde vi lite sträckövningar på pilatesbollen men då blev det lite väl mycket – för en vanlig pilateboll har precis rum för tex en boxer att stå och balanasera på – men det går inte att kombinera med ÄVEN en Diesel på samtidigt. Men se när godiset kom fram så ville vi båda två vara först fram och visa hur duktiga vi kan vara. Så vi fick växlas av en fick träna passitivitet på bädden och en fick sträcka och balansera på pilatesbollen.

Sen så höll det på att gå illa, för när man väl står på bollen så är tanken att man ska gå ner lite försiktig, inte som jag gjorde näst sista gången och bara kastade mig ut från bollen. Som tur så höll matte i den ganska rejält så det slutade bra men det visste jag ju hela tiden.

Senare på kvällen så fick vi med oss husse ut på en promenad tillsammans, jag tog täten och visade mitt turf och område för Diesel och hon sniffade på var enda liten fläck vi passerade. Sen på kvällen så blev det lite vila efter en händelserik dag så mycket vila att vi båda två faktiskt fullständigt bomade vår vaktuppgift. Så Annemie kunde smyga in utan att vi märkte det…

När min kompis väl hade gått hem så somnade jag riktigt djupt i bädden och snarkade lite extra.