Brunnsparken

Idag så åkte vi in till stan – och där gick vi en härlig promenad i brunnsparken, ja så härlig det nu kan vara när det är isbitar som ligger och lurar under de förädiska vattenpölarna men navigerade kring dem ganska så väl.

I övrigt så fattar ni hur många hundar som är ute och går där, ja inte just i när jag var där men alla lukter oj vad nosen fick jobba. Det var massor av nya lukter. Såg också en ekorre som sprang förbi mig och skuttade upp i ett träd, skötte mig faktiskt riktigt bra för jag bara stannade och stirrade på den och kastade mig inte efter i kopplet. Sen var det lite märkligt också för när jag hade bajat så plockade matte upp det i en påse och letade sen efter en soptunna – så gör de aldrig när jag är hemma och går i min vanliga skog. Så det är tydligen något extra när man ska ut i stan och gå.

Så ja den delen var bra sen kom den tråkiga delen, jag fick sitta i bilen medans matte handlade. Efter det så bar det iväg hemåt men när vi väl kom hem och hade packade in maten så var vi båda två ganska så trötta och fick vila lite.

Sen när husse kom hem så var han bara inne och hämtade en pump och sedan förvann både han och matte och efter en liten stund kom matte tillbaka och ytterligare en stund senare kom husse också tillbaka- husse fyllde år idag och som överraskning så hade matte kört punka på däcket som fick köra och lagas…

Sen så bidde det lite mat och jag fick också lite extra smask i min skål och därefter så nannade matte på boxlången och jag kröp upp och nannade där jag med ändå tills det blev för varmt och jag gled ner på golvet flämtande och spredde ut mig så mycket jag bara kunde över golvet för att svalka av mig.