Promenad o träning

Idag så har det varit en späckad dag. Först så blev det en extra lång promenad med husse och sedan efter att ha varit hemma en stund så kom momor och då fick jag gå en promenad till. Det var blåsigt och bitande kallt men solen tittade fram även idag – så det känns som att det äntligen har vänt och det börjar gå mot ljusare tider och stunder.

Väl hemma så var det lite träningsstund, matte och jag kämpade på med lite clicerträning, men det blir ibland lite frustrerat när vi inte förstår varandra. Men sakta men säkert så ska vi säkert komma till samförstånd.
Det är någon hon vill att jag ska göra med targeten men jag förstår inte vad, hur mycket jag än slår med framtassarna eller pushar med nosen så ger det ingen utdelning… och så petar hon på mina baktassar men nope fattar inte vad jag ska göra. Det klickar till och jag får godis men vet inte riktigt varför….

Sen så åkte det fram en skål som ställdes upp o ner, och då fick jag klick o godis när jag stod med framtassarna på den, hmm undrar vad jag ska göra sen med den…