Party

Idag så var det party dags. Att något var på gång det förstod jag redan igår när de började att duka upp och fixa till bordet och det börjades att förbereda lite mat också.

Men dagen började med att vi drog ut i skogen, idag så var det ett personspår med pinnar jag skulle plocka upp, jag markerade alla pinnarna och hittade sedan också ett oväntat slut. Där fanns en snusdosa med godis o leksak – jag det slutet var jag inte nöjd med utan försökte att dra vidare och undrade förtvivlat var min klöv var… Spår = viltspår = klöv! Men det fanns ingen klöv utan var uppenbarligen bara ett lite tråkigare spår – men jag gick bra i det o det vara ca 200 m.

Väl hemma och stökades det och stojades med matlagning och fixades innan gästerna väl kom. Det var barn och vuxna som är rädda för mig (lilla glada spralliga mig är väl inget att vara rädd för) Men de vuxna morskade upp sig och hälsade på mig lite så där försiktigt och lillebror han var lite mer våglig och gillade mig så vi blev riktigt kompisar och i slutet av kvällen så låg vi och mös ihop i min bädd. Jag fick agera värsta circushunden och göra trix hit och dit, det var sitt, ligg, nos, snus, död, lite doggy-pushups och stänga lådor. Allt för att visa ungarna hur snäll och fin jag är. De tog mod till sig och sedan sa de också kommando till mig och gav mig godis – nu kan det ha blivit lite för mycket av det goda för jag råkade faktiskt kräkas. (och det hör ju inte till vanligheterna och kan räknas på ena handen) men sedan när jag fått vara ute en stund och tagit lite frisk luft så var det bra igen.

De passade även på att testa på min vibb och tyckte den var lite häftig.
Men nu när alla gästerna har gått hem och huset är tyst igen så måste jag faktiskt erkänna att jag är väldigt trött så nu ska jag lägga mig tillrätta och borra ner huvudet i mitt täcke och sova hela långa natten – för gud vad jag är trötter.