6 år o ny start på livet

Idag borde jag säga Tjo Ho det är min födelsedag idag och jag blir en stor tjej på 6 år.
Men det är ingen tjo ho dag idag, men det är den första dagen på mitt nya liv.

Idag är första dagen i mitt liv som jag vaknat upp utan Royal vid min sida, jag är ensam.
Gårdagen hade sina påfrestningar, att åka hem utan Royal och sedan har jag sedan jag var liten valp tyckte det är jobbigt när de tvåbenta pratar högt eller gråter och då vill jag gå undan och gömma mig. Det där med tårar fanns det gott om igår så jag ville inget annat än att gå undan. Inte blir det sedan bättre av att matte vill komma och krama mig och vara nära – Det var Royals uppgift och något han gillade men som jag aldrig har älskat.
Så det kommer att bli mycket förändringar för min del, mycket nytt och förändringar och massor att lära mig.

Det började redan igår med att min matskål flyttades till att stå bredvid vattenskålen – det var Royals plats så jag var fundersam på varför min matskål hamnade där. Jag fick dessutom åka in på husse/mattes jobb för de var tvungna att hämta lite papper och fixa lite där (och eftersom ingen annan var där så fick jag följa med in)

Husse han åkte iväg på tjänsteresa men matte har varit hemma så det har varit en tjejdag – många tårar, mycket vila, promenad och sen lite träning också. Promenaden blev jobbig, för när vi kom ut i skogen så luktade det Royal, vår gamla vanliga runda- så jag sa till matte skynda dig, skynda dig han är här någonstans kom så springer vi ikapp honom. Men vi hittade inte honom på hela rundan – även om jag kunde lukta att han varit där…

Kvällen avslutades med att jag fick god kalasmat men lite pyttor, pasta, draperat med rostbiff och julskina och en korvbit på toppen. En liten ja må han leva fick jag också sjunget för mig – och sedan var det paketutdelning. I paketet så fanns det en liten rosa gris som jag älskade och lekte en bra stund med under kvällen.

Men jag är trött och sover massor för det är mycket som ska processas i hjärnan.