WTM

Japp, idag så var det dags igen. Vi fick alla en snabb promenad på morgonen innan vi packades in i bilen.
Husse han följde inte med idag utan han stack till jobbet istället.

men vi andra körde en stund i bilen och så kom vi fram till det stället som jag nu lärt mig är superkul. (ja det där med vatten är ju bara helt fantastiskt!) Väl framme så blev det min tur först. Så jag fick komma in först och undrade varför det inte var öppet så man kunde hoppa in själv, fast när de väl öppnat och jag kommit så är det lite läbbigt just när vatten kommer igång. Idag så hade jag en käck liten extra rörelse med framtassen där jag liksom krafsade på ytan med den, jag försökte liksom känna efter om det fanns möjlighet att börja simma – istället för att bara gå.
Men hur som simma ska man inte utan man ska gå, efter att jag gått en stund så har jag ledat upp högerbak och går jämnt och fint! Sen när min tur var över så hämtade matte Royal och jag fick vara kvar – men icke hade jag tid att lugna ner mig utan jag knatade runt och tittade på vad brossan gjorde, efter ca halvatiden så hade jag lugnat ner mig och la mig faktiskt ner och vilade lite. Royal han var också duktig idag och de körde ett lite lagom pass på honom. Men sen innan brossan var färdig och skulle duscha så fic jag gå ut i bilen för att mildra boxerkaoset som annars uppstått. När vi sedan alla var inlastade i bilen så gav vi oss tillbaka hemmåt, men ett undandtag att vi stannade till vid mattes jobb och fick äran att återigen sitta i bilen en stund och vänta medans hon var på ett möte.
(Det är en dum arbetsplats där man inte får ha med sig hundar). Men när mötet var slut så fick vi äntligen åka hem och päsa ut och och slappna av hemma.

För lika härigt som det är att köra ett vattenpass lika skönt är det därefter att slappna av och vila (ivartfall en liten stund – innan man kan ge gärnet igen )