VÅÅÅÅRRRR

Det är helt helt underbart. Det är vår i luften. Så dagen har tillbringats ute i trädgården med trädgårdsarbete.
Husse och matte har jobbat med trädgårdsarbete på sitt sätt och vi på vårat.

Jag tex har letat fram leksaker som gömt sig under snö och lövhögar, jag har hittat en del, men det fanns faktiskt en lite gris som fortfarande är halvt fastfryst i den sista lilla snöhögen som finns kvar. Brossan däremot han gick igång och tog sitt vanliga arbete på största allvar. Ansat och tuggat bort de grenarna på rhododendron som stör hans möjlighet till en egen liten grotta in under den.

Men det är inte så farlig med allt trädgårdsarbete men däremot så var det så härligt väder att precis alla var ute och gick och självklar så gick de förbi vår tomt. Det var inte så att jag idag var tvungen att skälla för alla som jag brukar utan jag var faktiskt väldigt duktig och bara skällde till ibland sprang sen till de tvåbenta och skvallrade..
Så fattar ni vilket springande fram och tillbaka det var hela dagen…

Så efter en hel dag med så mycket arbete och sedan dessutom ha stenkoll på var husse satt ner alla de olika blomlökarna så var det skönt att få komma in och krasha i sin egen bädd och snarka som värsta timmerhuggaren. Samma sak gällde faktiskt för brossan, han fick dessutom en liten extra pilla för att väga upp allt springade och skuttande han gjort hela dagen men han har haft lika roligt som jag och han har nästan varit som en unghund igen 🙂