What a girl!

Japp, det är mig det handlar om!
Idag så var det promenad och då körde vi stenhård träning. Vi mötte och passerade inte mindre än sex hundar.
Var enda gång så fick jag själv hantera situationen, det innebär att de tvåbenta håller i kopplet men utan att dra eller på något vis övertyga mig om något. Så fort som jag sen bryter kontakten med den andra hunden – så får jag beröm och belöning. Det gick riktigt bra! Två av mötena var lite mer besvärliga då de andra hundarna skällde på mig och så men fokuserade på belöning och klarade mig igen det hela. Kan säga att det bidde jackpot belöning när jag var så duktigt.

Så sakta men säkert så börjar jag känna mig mer lugn kring andra vovvar även i koppel, och jag börjar dessutom acceptera även små vovvar (fast de där lurvenpajsarna som nafsade mig i hasen gillar jag fortfarande inte !)

Eftersom det var så mycket träning så orkade vi inte gå en så lång runda, och sen när vi tog den senare rundan på eftermiddagen så blev Royal så otålig av allt tränande och stannande och bara suckade, så vi gick åt olika håll första delen av rundan för att sedan mötas på halva vägen mötas igen och gå tillsammans sista biten.