Auuuu Auuuu

Hur kunde jag missa en sådan sak ????

Vi hade Diesel på besök idag. Hon var i uterummet och vi var där inne, mobror och anne-mie luktade ganska gott så jag var ganska mycket hon snusade på dem och svansade runt.
Scarlett var framme och hälsade lite på henne över grinden, men se då visade hon en liten överläpp och tjejerna skällde på varandra ( men det var glömt lika snabbt). När de sen gick hem så insåg jag mitt misstag!
Jag gick ut i uterummet där hon varit – men nej… det var ju hon som löpte… ohhhhh vad det luktade gott.
Sen fick jag gå ut på tomten, och oj hon hade lämnat kärleksmeddelande till mig där. Jag stod som fastgjuten och sniffade och sniffade tills jag sen mer eller mindre blev tvingade att gå in.
I fem timmar så gick jag runt och gnällde och tjöt och ville gå ut, till slut så fick matte nog och nästan mitt i natten tog hon fram skurmoppen och moppade hela nedervåningen och uterummet med klorin. Så nu luktade det bassäng och badhus istället – suck. Det enda stället som inte var fördärvat var ute i snön.
Vi fick lov att nannan sängen så att jag skulle lugna ner mig och nanna – tji fick de.
För ett antal gånger under natten så buffade jag på husse och sa, -kräkig, jag mår illa måste ut och kräka och ulkade.
Väl ute så stod jag vid mina kärleksmeddelande och sniffade som värsta Ferdinand och var inte det minsta kräkig.
Men väl på morgonen så kom det – där de inte hann så kräkte jag på golvet. Om det egentligen hade att göra med att jag hoppat över kvällsmaten och frukosten tänker jag inte gå in på….

Kan tillägga att de där tvåbentingarna har skaffat sig en tv så de kan sitta här nere och kolla på tv, inte så dumt. Men just idag fullständigt irrelevant!