Övergångsställe för..

Brossan och matte drog iväg på kvällspromenad och en stund senare så var det dags för mig att få gå ut och gå. Vi hade inte kommit speciellt långt förrän jag såg några mysko personer ute i spåret, det var någon som smög tiger på mig. Självklart så var det Royal och matte.
Vi gick mot varandra med stort fokus på varandra, då rätt som kom det en stor grävling springande framför nosen på mig – tvärs över stigen. Verkar som att det var ett övergångsställe, men grävlingen stannade inte och tittade höger/vänster för att se så att det inte kom någon trafik. Hela min kropp vred sig och jag följde med i rörelsen – ända tills det tog stopp! (dessa attans koppel – såna dumma uppfinningar)
Royals som var på längre avstånd ifrån han tittade bara förvånat och undrade var det var för svart strimma han såg försvinna över stigen.

Royal vände om och följde med oss ett par meter till men sen så fick han gå hem. Vitsen är ju att han ska få sina runder lite söligare och lite kortare – då kan han ju inte hänga på mina runder som är lite mer elit, fart och fläkt rundor.

Så det var trötta boxrar som gick för att nanna, dagen hade vi dessutom tillbringat utomhus i gården medans husse och matte var iväg och jobbade. Vädret är underbart och det är skönt att få vara ut och suffsa runt som man själv vill.