Midsommar- en våt dröm

Midsommar kom och med så kom också årets första utomhus bad. Vi bara älskar att bad och äntligen är det säson igen!!!!

Det var riktigt varmt i vattnet och allt för frid och fröjd. Vi plaskade och simmade efter våra leksaker, husse och matte vadade i den dyiga bottnen och kossorna låg och solbada strax bredvid.

Men se så fort de är tvåbenta inblandade så störst stämningen, så även idag. När vi hade simmat klart och var på väg upp så blev det bråk, de tvåbenta som hade badad inne vid strandkanten med sin minitvåbenting fick ett nervöst sammanbrott och hävdade att vi hade bajsat i vattnet.

Mycket riktigt i vattnet låg det och flöt lite utfördelat bajs stort som två tummar, men inte var det hundskit (för vi hundar skiter inte i vattnet) utan det råkade vara från någon av alla de fåglarna (gäss, änder och svanar) som går runt och skiter på badplatsen. Men ett herrans liv och levende blev det från de där tvåbentingarna så en bra start på dagen???

Väl hemma sen så kom nästa våta dröm, vi fick besök däribland en Diezel … och inte nog med det för hon hade precis börjat att löpa.. olala.
Så jag och Scarlett fick vara på tomten och Diezel fick vara i hundgården, men jag kan säga att när det väl blev kvällen och alla hade gått och vi fick ut och snusa av markerna – oj oj oj vad det luktade härligt.
och i min trädgård dessutom, en killes våta dröm!