Favorit Tobbe o leka doktor

Japp idag så har vi hälsat på honom igen – min absoluta favorit veterinär.

Han var något förvånad över att det inte handlade om knäna idag utan om att jag haft två anfall, men se jag är ombyterlig och får väl komma med något nytt också – kan ju inte bara komma dragandes med de gamla knäna hela tiden.

Han lyssnade länge och väl på min pump (och jag skötte mig exemplariskt och låg blixt stilla) men pumpen lätt bra. Han tittade också på mitt tandkött och konstaterade precis som matte sagt att e tär lite väl ljusrosa.
En lätt frisyrrakning på högerbenen för en häftig look fick jag också, och sen kom det en tjej som drog 3 flaskor blod. Det enda testades direkt och jag hade snygga röda blodkroppar eller vad de nu sa. De övriga svaren får vi senare i veckan.

Fram tills att vi får de nya svaret så säger matte att jag inte får jag några tabletter ( så ingen previcox eller rimadyl ), och jag har inte fått några tabletter sedans i lördags då anfallen började efter att vi bytte tillbaka från previcoxen till rimadylen i vänta på ett ny recept på previcox. Har säkert inte med varandra att göra men för säkerhetsskull.

Men detta är verkligen inte bra, för en liten stund sedan så låg jag och vilade jag drömde om snygga tjejer på härliga vidsträcka ängar, men eftersom det tydligen såg ut som om jag var lite borta och tassarna rörde sig så var ju de tvåbenta givetvis tvugna att peta på mig – så där vaknade man upp ur en härlig dröm om tjejer till de tvåbenta hängande över en petandes på en – suck
Skärp er och gör något annat!!!

På tal om att göra något annat så har matte lekt doktor, en hel låda med våra mjukisdjur som har varit i behov av operationer har fått det idag. Sköldpaddans ben är tillbaka, Hippon har fått sytt ett tiotal sår, bamse björn har fått magen fixad, rosa kanin öronen tillbaka, gris fick huvudet dit sytt igen osv.
Men vad händer då, jag leker med grisen en tio minuter eller så, sedan tar Scarlett den och hon leker med den kortare tid än så och vips så saknar den stackars grisen sin knorr – Han han knappt få huvudet tillbaka innan knorren var borta så han fick läggas in för ytterligare operation.