Skön natt – dålig morgon

Natten var skön, där jag hade krupit upp i soffan och nannade så skönt.
Men det övergick snabbt till dåligheter när husse kom ner och såg mig lilla i soffan och nanna,
så morgonen började med en utskällning. För lära mig att ha bättre timing….

Sen när det var promenaddags, så fick Royal gå långa rundan.
tydligen så charmade han matte så mycket att hon bara fortsatte. Fast de ena biten var superhal och isig.
När det väl var min tur så blev det bara en kortare runda för mig, jag drog i kopplet så det blev stopp och sedan gick jag traska runt och ställa mig vid sidan innan ekipaget startade upp igen. Inte blev det bättre när jag insåg att det var massa människor ute i skogen utanför spåret som höll på att röja och klippa björkris. Men jag fick inte kasta mig ut i terrängen för att hjälpa dem.

De sista leksakerna har nu fått sina operationer, så flamingon och igge är nu åter på banan. och jag har inte sårat fler av mjukisdjuren. (ännu….) Den lilla godisskålen som betyder träning och cirkuskonster kom fram och så tränades vi på lite övningar hit och dit – det är svårt det där med nya övningar innan man fattar vad de tvåbenta menar men det är bara att försöka och jobba ihop så blir det ivartfall något i slutända.

Brossan är lite surgubbig tror det har att göra med att han inte fått några tabletter så han är lite extra stel och seg i knäna, så även om han fick en längre runda så fick han betala för den (fast han sa att det var det värt). Sedan fick vi vara ute en stund i trädgården och bara spatsera runt när solen sken på oss, härligt är det, och Royal han gick där i lugnan ro och spatserade så försiktigt medans jag mer flög fram som en liten raket…