Brandos och annat osande

Idag så har det osat!

Först så var det matte som inte kunde laga mat utan det blev kolbitar i stekpannan och brandlarmet tjöt för fulla munnar. Att det på något sätt var sammankopplat med att hon fick rusa ut och stöka i trädgården när det var folk som passade på att träna sina hundar att passerat vår tomt både länge och väl.Lägger ingen krut på det men lite uppjagad stämning blev det mellan oss fyrbenta och det var både ett och två skall. Allt tog sin tid så att maten på spisen där inne gick från ofärdig – till färdig – till kolbränt.

Så det blev ingen lunch idag, sen måste jag nog lägga in ett stort gigantiskt klagomål om att de kolbrända bitarna som ställdes ut i trädgården för att svalna av sedan borde tillfallit oss fyrbenta. Istället så tillföll de tvåbentingar, ja nu pratar jag inte om de stor tvåbentingarna utan de som har två små smala pinnaben och seda vingar. Så de otäcka kajorna och skatorna de stal våra brända korvar! På tal om tjuveri , måste ha varit fåglarna som “lånade”
frallorna igår

Sen så var matte seg så det blev bara en promand på seneftermiddagen, för att motivera henne ännu mera till promenad så lag jag mig nära och osade,en,två eller flera små fisar, Scarlett hon tittade på mig och gick. Men till slut fick vi en promenad uti storskogen, där trodde vi vi skulle få en lugn och ensam promenad men där var folk som sprang, folk som gick och två hästar.När vi sen körde hem så osade det om bilen. Vi sniffade runt men blev inte kloka på varför det luktade bränt, kanske en fågel som tappat en bränd korv i bilen?? Sen kan jag också säga att kylskåpet luktade lite extra gott idag, eller som matte sa det osade.

Så en dag full av lugn och os 🙂