Vikten av jacka

Idag så var det lite varmare ute men jag fick likväl dra på mig min jacka på promenaden. Man ska ha jacka på sig för att hålla ryggen fina och bra och så. Men se idag så fick jag då lära mig ytterligare en anledning till att man ska ha jacka på sig – Zorro.

Jomen, se nu när han fyllt 2 år så är han ju värsta tonåringen. Så se medans matte plockade ihop koppel och sånt och bommade igen huset då gjorde Zorro gyttjemålningar på min rumpa. Mitt täcke var så fint fixat och donat när matte kom ut. Väl ute i skogen (ja det blev ett lite frustrationsögonblick för matte när bakluckan vägrade att öppna sig, men efter en fem sex försök så löste det sig och vi kom ur bilen). Så jo ute i skogen så fick jag då verkligen en stor anledning till varför man ska ha täcke på sig. Där stod jag lugnt och fint och sniffade på en buske, när Zorro kissar på mig Han menade nog egentligen att träffa busken men träffade istället mig. Men när han sedan ett tio buskar längre ner gör om det igen- då vet i tusan om det inte var menat ändå.

Så inte är man någon modell i sin jacka med gyttja på rumpan, och kiss på halskragen. Men äntligen förstår jag då verkligen vikten av att ha jacka på sig.

Vikten av jacka

Ska man sen duscha så jomen då måste man ju absolut få springa i vattenlöpbandet efter – eller hur?

Sen har vi tyvärr en liten cencurering, när matte efter promenade inte fick upp bakluckan på bilen ja nej det kan jag då rakt inte återge vad matte sa. Men slutligen så gled den upp och vi fick ta plats i bilen och väl hemma på uppfarten krävdes det bara 3 försök innan vi kom ut.