Fotografering

Jag har gått och blivit fotostjärna och typ modell eller vad det heter!
Det var en kille och en tjej här och de tog massor och åter massor av bilder på mig (ja matte hon fick vara med hon också) Fast matte tycker ju det är så där att vara med på bild, men se hon kan gott allt få känna hur vi känner oss när hon jagar oss med kameran! Hihi

Men se jag hade nog lite problem att ändå göra som det sas, var lite för mycket intresserad av att hälsa, busa och stuttsa och klart mindre av lyssna, lyda och utföra. Men med så många bilder som de tog måste där ha blivit någon riktigt bra – det är jag säker på! (huvudsaken att jag är snygg, sen struntar jag i matte!)

Se jag har då hört att modeller och fotostjärnor har riktigt bra betalt, men se det tycker jag då inte alls jag fick. Ett par tråkiga torrfodersbitar var all utdelning och som om inte det var nog så drogs den “lönen” dessutom av på kvällsutbetalningen. Sen så har jag också hört att för att vara sån där fotostjärna så måste man vara supersmall och knappt äta något så nej den karriären är inget för mig. Däremot cirkushund kanske ?!