Gulligt sticks och ström

Denna helgen så har vi jobbat på vinden, jag och matte vill säga. Där fanns massor av saker och så fanns där något gult stikigt (tror det hette gullfiber men det var inte alls något gulligt med det, utan mer stickigt i nosen) Jag var ju tvungen att kolla läget så jag tog mig också in på smygen och knatade runt där även när man knappt kunde få plats där.Sen så kollade jag läget och övervakade ganska mycket. Sen så plockade jag undan lite också, tejprullen tog jag och gick iväg med. Tog med den ut för att lägga undan den i boden. Fast husse han såg mig med stora stora tejprullen i munnen och konfiskerade den. Matte i sin tur kliade sig i huvudet och undrade var tusan hon förlagt tejpen… Sen var det några halvsura miner över att det var bitmärken i tejpen så den gick av hela tiden för det liksom var hål i kanten på rullen… jaja efter ett antal varv så var det inga problem längre.
Smygvind övervakning

Idag på eftermiddagen när det allt var röjt och fixat och gångplatsen nästan stort som en autobahn ja först då bestämde sig Scarlett för att hon också skulle kolla läget.

Idag så blev det inget simma av, men får väl vara okej eftersom vi simmat både igår och i förgår. Men idag så fick vi istället två omgångar på balansbollen och så lite träning i att stänga lådor. Ett kommando som jag nu nästan behärskar fullt ut, ja ja kan ibland behöva lite hjälp och hint att komma ihåg vad det är jag ska göra men annars låda, nos, knuff = godis.

Scarlett hon fick lite extra kärleksfull behandling med lite ström genom både höften och låret, oj vad det är intressant. Jag vill gärna fram med hela mig och titta och kolla läget något som ingen av tjejerna uppskattar utan jag får höra att jag ska gå min väg. Suck hur ska man kunna lära sig något om man inte får vara med där det händer. Men man kan se att muskeln hoppar lite ibland, intressant!