Simning och kabel

Vi hade en riktigt träningsomgång på promenaden idag, det är såååå jobbigt att behöva hålla fokuset uppe så länge som långra rundan. Men idag så gick vi ut innan frukosten och så lite godis med på promenaden. Måste faktiskt säga att det hjälpte till att fokusera lite längre stunder.

När matte var iväg idag så var jag kreativ och såg till att tugga lite på kablen till datorladdaren. Ja vad gör man inte för att få lite mera uppmärksamhet och att den där datorn ska vara avstängd istället… men det är något med uppmärksamhet. All uppmärksamhet är inte bra utan det finns faktiskt dåligt uppmärksamhet också, vilket man får efter att man Zorrofierat någon liten eller större sak här hemma.

Man kan även få uppmärksamhet om man stjäl. Scarlett hade hittat och plockat ut ett fantastiskt saftigt och gott äpple och lagt sig tillrätta. Då kom jag inskuttandes och skulle stjäla den, hon skällde ut mig, snurrade runt och JAPP där öppnade hon sitt försvar och in flög jag som en blixt och nästan inhalerade till mig äpplet. Men Scarlett gol och vrålade. Så kom ju givetvis matte och sa att jag kunde glömma mitt stöldgods. Så jag fick mycket snopet öppna munnen, lämna ifrån mig mitt äpple och ge tillbaka till Scarlett. Sedan satt matte och övervakade mig. Så trumpen och slokörad fick jag sitta och se på när Scarlett låg och tuggade äpple. Så surt att bli av med sitt fina stöldgods.

Mycket förväntansfulla sattes vi sedan i bilen och skulle vänta in husse och när han kom så drog vi direkt iväg för att simma. Matte börjar nu gnälla lite över att det börjar bli lite kallt i vattnet så det blir lite kortare simturer men vi får iallfall möjligheten att simma lite.

Simning i september