Nybakt bröd och geting

Dagen började med nybakt bröd. Det luktade så gott och jag gick där och sniffade och undrade vad det kunde vara.De tvåbenta försåg sig av det ljumna brödet och lät en del av brödet ligga framme på kanten på diskbänken ifall de ville ha mera. Insåg ju direkt att de inte ville ha mer och att brödet självklart var framlagt till mig. Så jag tog det helt enkelt försiktigt i munnen och smög mig ut. Att jag smög, jag ville ju inte att Scarlett skulle se mig och att jag skulle behöva dela med mig. Men se trots mina finaste och tystaste indiansteg. Så såg matte mig. Med förfärade uppspärrade ögon såg hon min skatt som jag så bar så fint i munnen. Jag var sååå nära min buskes underbara skydd men hann inte fram. Fick jag en utskällning som hette duga. Japp det stämmer matte var inte glad i sin älsklings pojk och ingen charm kunde hjälpa mig ur denna situationen. Så jag tog till det nästa bästa, drog in svansen mellan benen och gick och skämdes under min buske.

Sen försökte vi att gå en promenad innan det blev allt för varmt, vi börjar med att få en kall dusch innan vi traskar iväg. Nu kom vi inte så långt innan Scarlett fick aj aj i sin baktass. Hon hade trampat på en geting som dessutom inte alls ville släppa taget om hennes goa baktass. Så husse och jag drog vidare på promenad medans Scarlett fick vända hem igen. Ett par steg på tre ben blev det men sen så gick det ganska bra och väl hemma blev det kylklamp på och lite vila. Så mycket meserier säger jag bara, när jag kom hem kunde jag ju inte ens se minsta svullnad.

Sen så vill jag påpeka att brott faktiskt lönar sig, för inte tänkte matte låta den stulna brödbiten gå till spillo utan senare på dagen så fick vi självklart smaka gott nybakt bröd…