Spåra o fota

Idag så är lugnet förbi- i en av kartongerna från igår så var där en kamera. Så nu får vi ställa upp och agera fotomodeller igen. En liten morgonfotostund. Zorro är lite blyg och försöker att gömma sig.
Gömd bakom syrran

Men så var det vår tur att få vad vi ville ha. Det blev en härlig skogsrunda med spårning. Idag så fick lillebror för första gången testa på att spåra med selen. Då kanske han lär sig att man inte behöver spåra hela hela tiden. Men husse var lite optimistisk och la nästan långt som ett av mina spår till lillebror. Så han fick både ett långt spår med vinklar och lite vantar och leksaker att hitta. Det gick hyfsat för honom, han nosar bra men orkade inte hålla koncentratione uppe hela spåret.

Själv så måste jag nog erkänna att det inte gick helt klockrent. Jag hittade hälften av min saker i spåret. Blev dessutom lite störd av ett par som cyklade förbi på grusvägen som var inom synhåll. (Det är ivartfall vad jag kommer att skylla på, störande kringmoment). Gick ganska stora vida svängar fram och tillbaka istället för rakt och fint på spåret. Matte hävdar att jag var ofokuserd och lite dålig koncentration – ja hävdar störd av förbipasserande. Kom fram till en väg och det utan att ha hittat spårslutet. Vad klurigt – hade jag helt enkelt gått förbi slutet?? Jag stod där på grusvägen och tittade höger och vänster och visste inte vad jag skulle göra. Men så luktade det, det luktade på andra sidan vägen. Hmm klurigt spåret gick över vägen- det var nästan på gränsen till taskigt. Men jag tog upp spåret och gick ytterligare ett par meter innan jag hittade slutet. En låda mat och en av mina favorit pipleksaker. Stolt som en tupp stutsade jag sedan tillbaka.
Efter spåret - stolt

Väl hemma sen så blev det återigen lite fotografering.
Får jag säga det själv så är jag ganska stålig tjej (när jag vill)
Ståtlig Scarlett
Men för mycket fotografering och jag ger er alla tungan !!
Scarlett visar tungan