Lorinas hundpromenad

Idag så gick större delen av dagens i vilans tecken men väl på kvällen så packades jag in i bilen och vi åkte iväg – det var dags för hundpromenad med Lorina. Idag så var där några fler hundar och vi gick en sväng i stan som börjat göra sig redo för helgens festival så det såg inte alls ut som förra omgången. Jag har växt till mig sedan förra omgången så jag tog mycket mer initiativ och tyckte att mattes takt var lite sölig takt och jag ville gå mycket snabbare. Men man får inte gå så snabbt och dra i kopplet utan då blir det stopp – så det tog ju en evighet för oss att komma framåt och så hänga med de andra stora vovvarna. Jag var så fokuserad på det att jag inte ens var specieltt intresserad av godiset som erbjöds för fint promenerande.

Vi tog en liten relaxpaus på torget och jag la mig ner och slappnade av – vilket tydligen ger plus i kanten. Lorina måste tycka jag är så söt för hon fotogradera mig så vill du se mig och de andra hundarna som promenerade idag så kan du göra det här

Väl på väg tillbaka till bilen så blev det lite kaos – ivartfall för matte- för där stod en lite grå fågelunge och tittade på oss vilket i sig inte var någon fara. Men sedan kom mamma fiskmås och dök ner mot oss och bar oss ganska så ovänligt att illa kvickt försvinna därifrån. Hon lovade runt och kom sedan från andra hållet och dök och skränade på oss. Jag tittade lite förvånat och sa att de inte alls var som de snälla skatorna, kråkorna som vi har i trädgården som flyttar på sig när man kommer. Matte som inte gillar de där flygande sakerna tyckte det var lite otrevlig och försökte att så snabbt som möjligt få oss ur den ilska mammans färdväg.

4 thoughts on “Lorinas hundpromenad”

  1. Tack för att ni kom. Killen hade då verkligen ändrat form 😉

    Och dessa fåglar….tycker dom är riktigt obehagliga.

    Det blir nog en prommis till nästa vecka sen är det lite semester.

    Ha det gott 🙂

Comments are closed.