Min lunch o din

Jag måste säga att jag tycker att soffbordet är nästan lagom, nästan lagom noshöjd för en liten boxer. Så blev riktigt sugen på lite lunch när den ställdes fram så fint så jag gjorde som jag lärt mig – sätter mig framför och väntar på ett varsågod. Tydligen så var det fel mat utan min lunch såg ut som vanligt och serverades i min vanliga skål- men denna lunchen framför nosen verkade så mycket smaskigare.

Zorro kollar in lunchen

Jag har nämligen börjat få koll på vad man ska och inte ska göra och jag lyssnar mycket noga och intensivt på vad stora syster Scarlett har att säga och lära mig -jag är en uppmärksam lite kille!

Zorro lyssnar på Scarlett

2 thoughts on “Min lunch o din”

  1. Så synd att anmälningstiden gått ut för Tollarp 🙁
    Ska du ställa i Ronneby så kanske vi ses där – jag är för liten för att ställa men kan titta på de stora pojkarna och hur de gör.

    //Zorro

  2. Duktig pojke min son att du lyssnar på din 2 benta familj tycker du är riktigt stilig och kul se bilder på dig hade varit roligt om du kommit till Tollarp 30/6 för dit ska jag och så hade ni fått träffa mig också . Jag är också en väldigt lyhörd kille som vill göra som min familj säger hoppas du får mycket kul med syrran som är en jättetjusig tjej Lycka till önskar min familj hoppas ni får många lyckliga år tillsammans Kram på dig Pappa Roni

Comments are closed.