Dissad

Efter en härlig morgonpromenad och lite solmöjligheter hemma på däcket (en lite fläck där det var vindstilla och solen låg på) så bar det hem till momor o mofar för att äta mat -igen.
Först så gav mofar mig en ostbit – okej det gick ner efter lite trugande och eftersom han såg att jag gillade det så där så är han så vältränad att han öppnade kylskåpet igen och denna gången fick jag en skinkbit – den gled ned bra mycket snabbare.

Sen bar det av hemåt igen – och en snabb efter lunchen vila innan husse drog iväg – vi snackar tjejkväll.
När matte drog igång videon – ja hört så gamalmodigt en VHS som spolar låter inget vidare. Okej om hon ser på tv och dvd för det låter inte men att spola på ett gamalt vhs band – och så vattenkokaren, och fläkten från kaminen – nope det tyckte jag var störigt så jag gick upp i stället.

Kom ner och tittade till henne en stund senare när jag var lite törstig och behövde ut o kissa men sen smög jag upp igen och fick ha hella goa sängen för mig själv.

Inte förrän husse väl kom hem – och nej jag måste väl erkänna att jag inte alls hörde att han kom hem, tog av sig ytterkläderna och skorna, gick in, tog sig ett glas vatten, satte sig i soffan och började prata med matte.
Ja först strax efter det så gick jag ner för att kolla läget och hittade honom sittandes i soffan – vilken lurifax!
Då la jag mig tillrätta i bädden nere – så matte du blev dissad!

One thought on “Dissad”

  1. Hej!!
    Tack för kommentaren i bloggen! Det är tråkigt när hundarna inte mår bra…

    Hoppas påskhelgen varit bra, här har det mest varit filmkvällar och lugnt för att hålla uppsikt.

    Såg att du har gamla länken till oss. Du kan ju byta till denna om du vill tills myrottis.se blir uppdaterad 🙂
    Jag lägger in din länk.

    Ha det gott!! Många kramar från oss

Comments are closed.