Diesel besök

Idag så kom matte hem efter jobbet och så lastades jag in i bilen sen bar det iväg till mobro där vi hämtade upp Diesel.
En sväng ut i skogen och så fick vi vars en liten runda att sniffa och gå av oss. Därefter så åkte vi hem till oss och där fick vi vara tillsammans. Det gick strålande och det var inget bus och stoj inomhus utan det var så lugnt och stilla hela tiden. Det första som Diesel gjorde när hon kom in var att rusa fram till leklådan och gräva fram ett märgben – som sagt jag bara tittade på henne och undrade var hon sysslade med. Under kvällens gång så tog hon fram ett helt batteri med märgben och spridde ut lite strategiskt över stället. Hon är lite tjurig och försöker lägga lite beslag på MIN matte men jag är så van sen brossan så jag backar undan lite men se det gillar inte matte utan hon försöker förklara att jag har första tjing och sedan har Diesel andra tjing.

Det blev en massageomgång för Diesel också och sen blev det en liten vibbomgång för henne med. Jag var inne och tittade till henne. Men vi hade det bra och vi låg och vilade på var sin bädd också och bara kopplade av och hade det hur lugnt som helst. Hon kan komma på besök flera gånger bara hon lovar att inte försöka ta över min matte och knuffa undan mig…