Strimlad gris och halt

Idag så fick jag ett litet paket av matte, hon hade köpt en rosa gris fast lite större än min tidigare.

Nu tog det mig inte lång tid innan den var sönder – och nu menar jag verkligen sönder. De andra grisarna har blivit lite tilltygade med pipen efter veckor och månader av användning. Men med denna så tog det mig knappa 2 minuter att slita av det enda örat och sedan drog jag ut delar av stoppningen, pipen den fixade jag också (och då hade husse dessutom lagat till den en gång med), så åkte mer av stoppningen ut och jag hade en redigt död gris.

Nu vet jag inte om det var något med karma eller vad som hände för sedan var jag ute en sväng i trädgården med grisen och in kom jag med min strimlade gris – och haltandes. La minimalt med vikt på vänster framben.
Så matte hon tog fram ispacket som finns i kylen och så körde vi lite kyla på benet och sedan så bidde det ingen promenad idag mer än en kort kissetur på kvällen.

Fick sen på kvällen lite uppmjukande massage, ja inte på benet utan vi körde bara lite ryggmassage och det var ganska okej – även om jag får jobba lite på att faktiskt njuta av det och verkligen slappna av.