Hos doktor o dörrkarm

Har varit dålig och ser ut som en babian i rumpan, har ju haft lite problem med bråck men nu så är jag hängig och sliten och det ser värre ut i rumpan. Så idag fick vi en tid till doktorn direkt på morgonen. Jag kom in o fick vänta en liten stund – men jag sa till matte att jag hittar så hon kunde bara släppa mig och låta mig gå in själv bakom disk och kolla läget. Men istället så fick vi vänta tills de kom någon för att ta hand om oss-
och jag kände direkt igen han som kom min favorit doktor – men han sa bara hej för sedan så hade han andra kunden. Fattar inte det hur kan man ha andra kunder än mig?

Så istället så fick jag en tjej som petade mig i rumpan, klämde på mig, lyssnade på hjärtat, rakade mig i rumpan och ja klämde lite till och tvättade till mig. Jag har dessutom ett sår i rumpan som inte såg så fint ut- och matte förklarade att jag varit låg och håglös och haft ont den senaste veckan. Men sen så hade jag lite tur – för hon ville konferera med min fav vet så in kom Tobbe och även han tittade på mig och jag dansade hula hula för honom. De tittade också på mig med en sån där konstig mokagäng som tydligen kallas ultraljud. Se de drog den över rumpan på mig och så tittade de och jag på en liten tvskärm där det rörde sig. Så jag ska tydligen få åka iväg till en annan doktor som ska operera mig och fixa till det i gumpen – det är ett bråck som krånglar lite.

Sen fick jag åka med i bilen till mattes jobb och sitta och vänta en stund i bilen, innan husse kom och körde hem mig och jag återförendades med Scarlett. Stackars scarlett hon hade blivit så orolig när hon inte fick följa med utan lämnades ensam hemma att hon justerat lite på dörrkarmen när hon försökt att ta sig ut.