Hussehelg

Denna helgen har gått i hussestecken. Gårdagen började med att matte flög upp på morgonen och kom på att hon skulle iväg på kurs… nollkoll läge!
Men det slutade med att vi hade lite fintid med husse och vi passade på att gå promenader i den härliga solen som faktiskt tittade fram under dagen.

Men annars så måste man säga att det nu faktiskt börjar blir lite kyligt, och Scarlett hon skuttare inte alls lika glatt ut på morgonen utan står och dröjer lite i dörren och undrar om man verkligen måste gå ut i det kyliga vädret. Sedan så “raggar” hon pälsen lite för att få in mer luft i den så det blir lite lite mer uthärit i kylan. Jag bryr mig ännu så länge inte direkt om att kylan har kommit utan tycker det är ganska okej.

Jag har också försökt att fånga de där tvåbentas uppmärksamhet, genom att gå ut och med nosen eller tassen buffa på garderobsdörren i hallen (för bakom den så finns alla våra specialleksaker som inte ligger i lekslådan , och där finns även allt smaskigt godis.) Jag har nu lyckats få uppmärksamhet någon gång och att de faktiskt öppnat upp dessa fantastiska dörraran.. Sesam öppna dig och jag finner alla skatter 🙂
Fast idag så gick jag på pumpen och inget hände