Doktor besök

Idag så bar det av till doktorn, nu var det faktiskt ett tag sedan sist…
Idag så körde vi en dubbel.

Först så var det min tur, jag har gått lite märkligt med mitt högra bakben den sista tiden, om det är höften som spökar eller om det är något problem längre ner i hasen är svårt att svara på- men något är det som inte är som det ska. Det är inte alltid att jag går lite konstig men ibland. Fabror doktor fick matte att springa hit och dit och visa att hon kunde springa både höger och vänster och vara en duktig matte. *fniss*
Jag har fått lite småvårtor här och där men det är inget som matte bryr sig om, har en liten knö vid bröstkorgen som vi ska hålla koll på men annars så är allt som det ska där.
Matte tycker att jag är lite dämpad och att det är något som inte är riktigt ok – så matte insisterade på att vi skulle ta ett borrelia prov – bara för att kunna utesluta det. Jag skötte mig faktiskt nästan helt exemplariskt vid när de tappade mig på blod – jag är så duktigt!

Brossan däremot, ja han gick inte ens in i lokalen utan efter att jag visat hur väl matte kan springa så kollade farbror Torbjörn Royal utomhus. Royal han behövde inte springa hit och dit – för man kan direkt se att han inte är så där direkt finspringande, men det lyssnades på hjärtat och tittade igenom honom. Gammelgubben still going strong!

Fast jag måste säga att jag inte riktigt kan förstå vad Royal ser hos den där doktorn , för jag gillar honom då inget vidare. Vet ni vad han sa – att jag var lite tjock och behövde banta – se det är inget sätt man tilltalar en lady – hmpf!

Efter det besöket så fick vi åka med i bilen in till mattes jobb och sitta i bilen och vänta på att hon skulle bli färdig, det tog en liten stund, men vi hade tur för husse kom förbi och tittade till oss också…