Avis..

Detta är bara inte klokt!
Brossan han får mat mest hela dagen, det är smaskigheter hit och dit och mat serveras ca var 3:de timme
(Så husse och matte de kompar och jobbar skift bara för att kunna mata brossan)

Men jag som verkligen älskar mat och där de tvåbenta dessutom säger att min midja börjar försvinna
(om det är något som försvinner så måste det ju betyda att jag måste äta mer ???? ) Så när brossan får matskål efter matskål, och allt förbereds i köket och jag hör bestick som låter mot skålkanten när det rörs runt och sitter som ett ljus bredvid spisen i köket och tittar förväntansfullt upp på vad som händer… trots detta så får inte JAG mat lika ofta utan ynka två gånger om dagen. Sen att brossan dessutom hade mage att kräka upp frukosten är ju bara helt vidrigt slöseri med mat!

men idag så måste jag ha sett allt för ynklig ut för när brossan fick ett av sina mål så fick jag faktiskt en grisknorr att tugga på – så det var inte alls dumt.
Sen så vill jag också passa på att å det bestämdaste dementera ryktet att jag skulle ha ätit upp sista delen av Royals mat i gårkväll, om det nu mot förmodan var så att det glömde plocka undan resterna och att jag mot förmodan skulle ha råkat ha ett riskorn på hakan – så bevisar det faktiskt ingenting, Ingenting alls! Det riskornet kan mycket väl ha hamnat där när Royal har pussat mig efter att han ätit. Det är faktiskt till och med väldigt troligt att det faktiskt var på det viset..

Men jag har iallafall fått en ny leksak att springa ute och busa med idag, Royal han var faktiskt också med en liten stund och lekte med mig men sedan så gick han och strosade runt lite på egen hand, lite besvärligt med knäna så det är varken fart eller kraft i honom just nu – men det kommer. Brossan har varit mycket sämre tidigare och kommit igen till sitt gamla vanliga jag, men skynda dig att blir bra och komma igång för jag vill kunna busa och leka.