Jubel över kräkning

Det är väldigt konstigt vad det är skillnad på hund och hund.
När brossan blir illamående och kräker så blir de där tvåbenta oroliga och det är inte bra att han kräker.

Men när jag kräker (nu kan jag ju säga att min kropp är byggd för enkelriktad så det är inte många gånger i mitt liv som saker har kommit UPP, utan det går att räkna på en tass). Men idag så mådde jag illa och kräktes. Vad gör matte då??

Jo hon JUBLAR och dansar runt! Amen hallå – ge dig! Förra gången jag minns att jag mådde illa var när matte tog mig till veterinären och jag fick en spruta i rumpan och kräktes massor, och då jublades det också. Så det är skillnad på vem som gör vad och jag är uppenbarligen riktigt diskriminerad.

Men brossan han bara fnös och sa något om att när han kräker så kommer det bara upp galla eller mat, medans när jag kräkte så kommer det upp plastbitar, typ ventialationsplastbiten från en lunchlådan som jag kanske eventuellt modifierade innan i veckan…
Detta har fått matte att skriva en lista – sparade veterinärkostnader och detta gav tydligen höga poäng!

I övrigt så får vi klart försenad frukost, för brossan ska få någon vit gegga medicin och den ska vara i hans mage minst 1 timme innan det kan bli frukost,och innan man kan ge geggamedicinen så får han sin knämedicin.
(Sen så får han inte ens pyttor utan ris och fisk…) Jaha känslig kille.

I övrigt så snöar det – igen.