Slappe dag

Denna dagen har gått i riktigt slappestil.
Upp sent och sen tagit det lungt under hela förmiddagen,
ut ett svårt fyspass, ja att ta sig fram i skogen. de där tvåbenta ser ju inte riktigt, såg ganska så upptrampat ut men se där bedrog de sig riktigt,

Jag och husse vi var först och jag skuttade fram i snön, efter så kom Royal som traskade på efter bästa förmåga.. och sedan låååånnnnggtt efter så kom flåsande matte. Det var tur att Royal fick vara lös så han kunde hålla sitt tempo coh inte behövde vänta på sölkorven. När vi väl kommit över mittbiten så bidde det inte mer skogsstigar utan snabbt ut på gatan och så gick vi vägen hem.

Sen så har vi varit ute och kollat in trädgården lite, jag har varit och snott ett av fåglarnas äppel (men fick lämna tillbaka det när jag ätit upp halva) och sedan har matte fått det att snöa. Det är så mycket snö i träden att grenarna nästan hänger till marken så de har vi ryst av idag så då snöare det lokalt. Royal fick en stor snöomgång på sig *fniss* så han såg ut som en vit lite snöboxer. Sen så har vi faktiskt vilat lite i omgångar och inte gjort något mer vettigt.
Jag låg och sträckte ut mig på golvet och verkligen slappnae av medans matte klappade mig både länge och väl, brukar annars inte ha tid att ligga still men idag så var det riktigt mysigt och jag kopplade verkligen av.