Tomten

För första året så fick jag (nästan) det som en boxerkille önskar sig mest.
En alldeles egen löptik – men tydligen så skulle hon vara uppe och i trappan och jag och Scarlett var i datarummet *suck*

Den lilla Casper valpen var också med och måste då säga att han är ganska söt.
Givetvis så hade de tvåbenta inte fixat batterierna i kameran så några bilder bidde det inte.
Men han satt i mosters knä och så var vi framme och snussade och pussade lite på honom.
Men när jag låg och gnagde på mitt goda märgben så kom han och skulle ta det – så morrade jag lite och vips så åkte han upp i famnen på något – toppen!
Kan säga att Scarlett hon blev nästan än mer sur när han försökta att ta hennes märgben, men annars så var Scarlett bra mycket mer leksugen än vad en annan är. Men en liten valping tillsammans med en “inte-så-försiktig-buffande-boxer” blev mer lite försiktigt hälsande än fritt lekande. Casper jabbade till Scarlett på lek och hon gjorde det samma tillbaka vilket resulterade i att han nästan slog en kullerbytta.

När det var paketöppning så fick vi komma ut och vara med, och när det var tomtedags så fick alla de tvåbenta stora som små flytta på sig för då var det MIN primetime. Tomten han var lite slö in genom dörren så jag kastade mig faktiskt fram och krafsade på dörren och sedan stod jag och Scarlett på två ben och hoppade och kramade om tomten ( dåliga knä – njee inte just då). Vi fick var sitt paket och sedan så blev det utdelning även till de små tvåbentingarna.

Sen tror man ju liksom bara inte det var sant, för jag fick bara vara med under halva paketöppning för sedan så fick jag och Scarlett gå in i datarummet och se på genom grinden. Det finns inte på världskartan att inte få vara med på hela paketöppning – då blev jag riktigt grining och surade!!!

Sen så pakade vi ihop och traskade hem i mörkert och det tunga snön, väl hemma så la vi oss båda ner och drömde och snarkade.