Slagsmål och blod

Dagens skogsrunda var riktigt härlig, vi strövade runt och jag fick sniffa på där grisarna varit och lekt och busat.
Sen medans de brossan fick sin tur så fick ja vänta i bilen.
Kan säga att när han väl kom tillbaka så var han lite purken, visst han hade fått en hyfsat lång runda – tidsmässigt sätt.
Men promenadmässigt så var det supertråkig! För någon hade hittat ett super duper kanon ställe med gula kantareller –
och fått ihop en halv bärkasse med dem. Vilket innebär en promenad, sen stanna och plocka svamp, lite runt strövande och så var det stopp igen, ett par steg till och så stopp.

Sen åkte vi hem till momor och mofar och där så fick vi mackor och tuggben. Det tog inte lång stund förrän det var blodigt på benet och mattan, jag vet inte varför men jag blödde ur munnen, så tuggbenet blev lite extra smaksatt med blod.
jag hade inte tappat en tand som de tvåbenta först trodde utan det är så att jag har lite påväxter på tänderna -Epulider heter det tydligen.

Och inget blodspill som inte har ett bråk till, eller vad det nu kan tänkas heta. Senare på kvällen när vi var ute i trädgården och busade så blev det bråk. Självklar så ger jag mig ju inte.. men så skrek jag till av smärta och sen haltade jag in.

Matte grälade på oss och sa något om att porslinsboxrar aldrig behöver går till veterinären eller vad det var hon mumlade…
Men de var inte så farligt för sen haltade jag inte mer.