Sjuk o plastburk

Jag har varit lite låg och håglös nu ett tag. Inte riktigt haft samma ork och energi
jag har dessutom lite ont i kroppen och är fräsig och surig.
Men när jag nu i helgen tom nästan matvägrade då blev de där två benta oroliga.

För är det något som jag alltid är så är det hungrig!
Men se det smakar mig inte så de fick faktiskt truga i mig maten, vilket hände senaste..
Nej se jag tror faktiskt aldrig det har hänt. Så idag bar det iväg till doktorn.

Jag fattar inte hur Royal kan gilla det där stället, jag gillar det inte.
Sen så ska jag inte ens börja tala om vad jag tyckte om att kissa idag, när matte kom hem supertidigt från jobbet så fick jag inte springa ut i trädgården som vanlig utan jag fick ha koppel på, gå supernära matte och så hade hon en plastburk.
Varje gång jag satte mig ner som för att kissa så körde hon upp plastburken under rumpan på mig, inte ville jag kissa då.
Men till slut så var jag så kissig att jag inte orkade hålla mig. Jublet var stort när de gula dropparna strilade ner i plastburken och låt riktigt ihåligt och läbbigt nästan som om det regnade.

Sen packades jag in i bilen och det bar iväg till tant doktorn. (Royals doktor var ledig hela veckan så vi fick ta en annan doktor istället) Hon klämde på mig och drog mig i benen, stoppade upp en sån där pipmaskin i rumpan (ja den säger pip efter en liten stund och visar några dumma siffror..) Pipmaskinen sa att jag hade lite feber.
Som om inte det var nog så skulle de raka mig på benet med en brum brum maskin och sedan så skulle de sticka mig med en nål och ta mitt blod. Sen så skulle vi vänta och vänta och vänta. Till slut så fick vi då äntligen åka hem- men några svar fick vi inte. Väl hemma så stod en mycket mycket sur Royal och sniffade på mig. Han grälade på matte och undrade hur hon kunde åka till det stället utan honom. Han hade så gärna fått åka i mitt ställe, hur sjukt är inte det att gilla att gå till farbror doktorn ?