Diezel passning

Idag så har Diezel varit hos oss sedan tidigt morgon.
Brossan han fick vila morgonvila med husse så han märke inte ens att vi fick dam besök.
Utan det var bara tjejligan som var uppe och vakna. Som vanligt så skulle jag stimma upp allt men Diezel hon sa till mig att lugna ner mig så det vara bara att lyssna. Sen tog matte med oss upp och vi fick ligga och vila medans hon knapplade vid datorn – det gick hur bra som helst. Döm om Royals förvåning när han steg upp och
det helt plötsligen luktade Diezel i huset.. mycket mycket märkligt tyckte han.

När det var frukostdags så åkte Royal ut i uterummet och vi tjejer fick ha huset för oss själva. Diezel ville gärna kolla in min matskål så hon fick ett par egna pyttor i en skål och direkt efter frukosten så tog skålarna faktiskt undan. Sen så hade vi lite slappestund innan det var dags för att leta köttbullar på tomten,
attans vad sur hon blev! Jag är liksom så mycket mer explosiv och snabb så när matte så varsågoda så var jag ute och på väg att leta på millisekunden, och Diezel som inte är van vid det eller konkurrens blev supersur, men väl ute i trädgården så sniffade vi på och arbeta glatt sida vid sida.

Sedan så fick vi vara inne mesta delen av dagen för det regnade så mycket men det var inga problem matte sorterade papper och vi slappade och vilade. Mobror kom sen för att hämta Diezel men se då blev det lite annorlunda och om jag gick nära honom så grymtade hon lite… så dumt så då skulle jag grymtat hela dagen när hon gick nära MIN matte!
När det var dags att gå hem så gick de genom uterummet och det blev en kort hälsning på brossan, men se Diezel hon är liksom inte superförjust över att få en trubbnos rakt upp i ändan som sniffar så hon gruffade till – och hör och häpnad Royal han svarade inte tillbaka utan bara stod där och viftade lite fjantigt på svansen.
Hade det varit jag som svarat upp mot honom så hade jag nästan garanterat åk i backen.

På tal om att vara grinin, så får matte inte klippa klorna på surgubben. Ja klorna back går bra men skrutte bang tassarna fram som spökar med sår (IGEN) vill han ingen ska röra… jag däremot visade glatt min tassar och fick klorna klippta.