Blodbad och premiär

Jag och husse var ute och sprang! Det var liksom nästan världspremiär, fast jag har tyvärr inte så bra kondis så efter bara en liten bit så var jag lite trött och seg – men så äntligen förstod jag vad det var vi höll på med.
Jag såg harren som vi var ute och sprang och jagade och då blev det snabbt fart i mina steg och jag försökte få husse att öka tempot.

Medans vi var ute och sprang så hade Royal haft sånt där träningspass, han ska gå över pinnar och lite vida slalombanor och sånt så hade var ganska nöjd också. OCh på promenaden så träffade han på en boxer, en annan boxerpojk som nästan var lika gammal som honom. Det var två trötta boxrar som sen la sig tillrätta för att vila.

På något viss så har jag skadat örat, fastnas i en törne eller något och rivit upp ett litet sår på örtippen,
men det blöder ju som attans. När det inte blödde längre så låg jag och vilade och så, men när jag sen reste på mig så var jag ju bara tvungen att skaka till lite på huvudet och då var det blodstänk ÖVERALLT!
och det till och med droppade ner på nosen på mig – lite läbbigt.
Efter att ha skakat till blodbad 3 gånger så gav de tvåbenta upp. Jag fick en kompress och så lite tejp på örat och till detta fick jag sedan ett band om huvudet så att örat skulle ligga stilla… kan väl inte säga att jag tyckte om det eller känner mig som någon skönhet precis.
Öron skada
Mitt humör blev inte på topp heller så matte och Royal fick gå upp och nanna och husse och jag nannade nere.
Öronskada