Gå hit och gå dit

Nu har vi varit ute två omgångar i mys skogen, idag och tidigare i helgen
(För mycket regn för att vilja bada)

Men ni ska inte tro att det bara är till att gå en härlig skogspromenad i mjuk mossa och blåbärsris,
nej det ska tränas hit och dit. Nu pratar vi inte om träning som kom, sitt och ligg, utan nu är det fysisk träning vi pratar om. Det är gå lite lagom sakta så att man inte fuskar och får ökar tempot för att få sväng i stegen och lite energisnåll fusk gång där bra de redan starka musklerna får jobba. Utan det är mestadels långsamt med mycket svängar hit och dit, och det är nästan som om det var en sport att undvika allt vad stigar heter.
Det ska gå runt träd och är man inte vaksam så går de tvåbenta givetvis på andra sidran om trädet så kopplet fastar och man får gå runt, svägnas i stora åttor, tempoväxlingar, mjuka mossor och blåbärs ris så man måste lyfta på alla tasselassarna. Högertassen spökar igen så jag får ha en sko på den tassen igen, men min gamla har nästan gått sönder och de nya som doktor torbjörn hade var inte riktigt lika bra, så det blev ett par stop även för att korrigera så att skon satt kvar 🙂
Efter en sån promenad där det dessutom är fullt med viltspår (fast inga som jag får gå och utan slut) och en massa ställen som vilsvinen har bökat upp jag då är man slut i både huvudet och kroppen när man kommer hem.

Men en avslappande stund med lite massage är pricken över i och så kan man bara konstatera att ett hundliv är ett gott liv.