Vaktar i skift.

Ja, dessa tvåbentingar, igår så var husse ute och rumlade och kom hem när det blivit mörkt.

Fast det kan vi inte säga något om – för idag så var matte ute och rumlade och hon kom inte hem förrän det blivit ljust. Dessa tvåbentingar som kör någon hemskt skift för att vi stackars vaktande boxrar inte ska få sova i lugn och ro – vi behöver vårt skönhetssömn!!!

Och som om inte det var nog så har vi dessutom fått vara ute i hundgården när de varit på jobbet, fatta hur mysigt och härligt det är men det är också tröttande för utomhus så är det så mycket mer att hålla ordning och koll på… så skönhetsömnen har blivit lidande även av det.

One thought on “Vaktar i skift.”

  1. Jag bumpar upp den he4r tre5den igen en stund. Jag tror sktaifkt inte att det har att gf6ra med att vita boxrar har mer rinniga f6gon e4n andra. De4remot syns det ju mer pe5 dom av naturliga ske4l. Hurvida dom har he4ngiga f6gonlock, eller he5rstre5n som ve4xer lite de5ligt (ine5t) e4r e4rftligt och har alltse5 med aveln att gf6ra.Jag har inte hittat ne5gon bra lf6sning e4n, har i praktiken testat allt , men har nu lagt hoppet till zinkpasta. Ff6rhoppningsvis tar det bort svampen, men det kommer inte gf6ra ne5got e5t dom rinniga f6gonen. Det kan an nog bara operera bort med plastik, dvs plocka bort he5rse4ckarna.

Comments are closed.