Spår i svampskogen

Idag så bar det av ut i stora skogen! Väl där så fanns det så na där färgglada små vimplar som satt i träden.
Jag var först ut – på med sele och sedan lina i den och sen bar det iväg. Jag hittade 4 borttappade vantar och i slutet fanns det även kvällsmat i form av pyttor. Jag markerade även 3 stycken av de färgglada vimplarna i trädet,
snodde in mig i ett träd så det blev knut på linan och drog av spåret i stora u-svängar men hittade ändå tillbaka.

Efter det så var det Scarletts tur, sele och lina på och hej och hå ut i spåret ska vi gå. Jomen god fart och runt som en virrig höna. Scarlett berättade att den dumma linan inte alls hängde med utan fastnade stup i kvarten och att hon till och med fick sätta sig ner och vänta på att få den upptrasslad. Matte hävdar att om man springer som en yr höna i skogen både höger, vänster, fram, bakåt och runt i någon planlöst format och i varje vändning ser till att man fastnar i något så är det kört! Matte levde på hoppet att Scarlett skulle plockat fram oanade talanger och klara av spåret trots att det varit svampplockare runt i området precis innan. Resultatet – nope det klarade hon inte – inte alls….

Så aktiviering i form av utforska skogen fritt i lina det fick vi, och i väntan på att spåret skulle ligga till sig så hittade matte en bärkasse med svamp. Så ja slutet gott allting gott.