Spår i svampskogen

Idag så bar det av ut i stora skogen! Väl där så fanns det så na där färgglada små vimplar som satt i träden.
Jag var först ut – på med sele och sedan lina i den och sen bar det iväg. Jag hittade 4 borttappade vantar och i slutet fanns det även kvällsmat i form av pyttor. Jag markerade även 3 stycken av de färgglada vimplarna i trädet,
snodde in mig i ett träd så det blev knut på linan och drog av spåret i stora u-svängar men hittade ändå tillbaka.

Efter det så var det Scarletts tur, sele och lina på och hej och hå ut i spåret ska vi gå. Jomen god fart och runt som en virrig höna. Scarlett berättade att den dumma linan inte alls hängde med utan fastnade stup i kvarten och att hon till och med fick sätta sig ner och vänta på att få den upptrasslad. Matte hävdar att om man springer som en yr höna i skogen både höger, vänster, fram, bakåt och runt i någon planlöst format och i varje vändning ser till att man fastnar i något så är det kört! Matte levde på hoppet att Scarlett skulle plockat fram oanade talanger och klara av spåret trots att det varit svampplockare runt i området precis innan. Resultatet – nope det klarade hon inte – inte alls….

Så aktiviering i form av utforska skogen fritt i lina det fick vi, och i väntan på att spåret skulle ligga till sig så hittade matte en bärkasse med svamp. Så ja slutet gott allting gott.

This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.

Comments are closed.