Supertråkigt och plaskigt

Idag så var det ingen skoj, dagen började med en tidig morgonpromenad
(okej härligt väder och allt så inget att klaga på )
Sen drog de tvåbenta iväg och lämnde oss ensamma och övergivna typ mest hela långa dagen. För att komma hem och vara hemma en liten stund innan vi drog iväg på en simtur.

Det där med att simma, det är en konstform, man kastar sig i och sedan glider man runt och hämtar apporten, trilsas när man ska lämna ifrån sig den… ja helt enkelt det gamla vanliga. Tyvärr så simmar jag ju med Mister superplask! Han ställer sig på strandkanten, väger fram och tillbaka, går i ett par steg så vattnet räcker nästan upp till magen och där så stegrar han sig och liksom kastar sig med värsta plumsket, vattnet stänker och allt runt ikring blir blött och plaskigt. Ska man sedan ta leksaken från honom så plaskar han återigen med framtassarna så det stänker och skvätter.

Simma och plaska
Min lilla plaskiga bror – gå i försiktigt -så du kan sluta stänka och plaska! (ja fast varför skulle det vara på annat viss när han plaskar bara han ska dricka ur vattenskålen??)

Men se efter simturen, så var det dags för kvällsmat och sen så blev vi övergivna igen och fick gå och nanna en stund i väntan på att de tvåbenta skulle komma hem