Bort med tänder o tandkött

Idag så bar det iväg till tant doktorn. Har haft lite ont i mina tänder och igår så matvägrade jag. Vi hade tur som fick en snabb tid för åtgärd. Så efter morgonpromenaden bar det iväg och jag lämnades in till tjejerna för en spa dag. Njeee kanske inte riktigt en spa dag… de knockade mig med en spruta och sedan skar de bort massor av tandkött (japp sånt där som inte ska vara där och kalas epulider, och man hör ju på namnet att man till slut lider av dem) Blev även av med två små lösa tänder som började bli mer som en maracas än fasta fina tänder så de är nu också bort.

Kan berätta att efter operationen så var jag också helt omtöcknad och lite borta, lagom förvirrad när matte kom och hämtade upp mig men när jag väl kom hem och fick komma ur bilen så hade jag 100% fokus på en sak. Det var att kolla upp Zorro, se att han var kvar och mådde bra och vad han sysslat med hela dagen utan mig. Han var kvar och allt var bra med honom. Något besvärligt tyckte han dagen varit då han fått följa med på blåbärsplockning, den absolut tråkigaste formen av “promenad” som finns. Det luktar gris, älg och rådjur och massor andra spännande dofter och det enda som händer är att man står still, rör sig en metet står still, rör sig ett par meter, står still… skit tråkigt!

Så väl hemma och jag kolla att allt var bra så kunde jag lägga mig ner på gräsmattan och vila, allt medans Zorro la sig nära och höll ställningarna och vaktade.

Vakta Scarlett efter operation