Skäll och smäll

Idag var det så fint väder ute att man bara ville ligga ute i solen och njuta. Men se det kan man ju inte göra när de tvåbenta jobbar.

Eller jo men se det kan man ju, när matte jobbar på sitt riktig jobb då är hon ju likson nästan hemma. Så då kan vi få vara ute i trädgården och njuta av solen. Då ser vi också när det kommer hund-kunder så vi kan skälla ut dem ordentligen. Men vi började med en Boxerkund så då kan man ju inte skälla riktigt så mycket – för det är ju en sån som vi. Sen så blev jag kanske lite uttråkad och kände mig ensam (ja liksom mattelängtan) och skällde efter lite uppmärksamhet – då dök matte upp och pekade finger åt mig och så skällde till hon också. Jaja, jag har det bra här i solen med Scarlett så jag lovar att vara tyst för annars får jag tydligen sitta själv inomhus och ha ännu tråkigare.Jag valde att vara kvar ute i solen!

På tal om skäll så fick jag faktiskt en liten smäll på nosen idag, det var matte som smäckte mig på nosen den elakingen. För absolut ingenting…! Scarlett hävdar dock att jag visst gjorde något, men att jaga humlor och försöka ta dem i munnen – nej det tycker jag är ingenting…