Busa, leka och film

Idag är jag bra,ja min magen mår inte så bra för oj vad den är bubblig och riktigt dålig men i övrigt så mår jag toppen och haltar typ inte alls (på sin höjd ett eller två steg). Så nuuuuu får jag ut och springa busa och rusha med Scarlett!

Nehe, se det fick jag inte alls, utan det är koppel, koppel och så är det koppel som gäller. Men som tur är så är de där tvåbenta ganska så väluppfostrade så de hängde med mig dit jag vill (ivartfall ett par omgångar) Scarlett däremot hon gillar faktiskt att jag är kopplad. Oj vad hon har skutta runt och hoppa och busa med leksakerna och få leka själv utan att jag snor dem hela tiden – fattar inte att det kan vara ett sånt stort nöje att leka själv utan någon konkurrens. Men hon har busat mer idag än på länge och de tvåbenta skyller skillnaden på att jag är kopplad. Fnys – jag tror att hon är så där vårtokig ungefär som kossorna som släpps ut på grönbete.

Är man lite krasslig så får man passa på att se på film, idag var den en hundfilm på tv. Jag tittade mycket uppmärksamt på vad de små hundarna gjorde i min tv-burk.
Hund på tv
Men sen så tröttnade jag på det och försökte övertyga matte om att skippa kopplet och låta mig busa.
Men hon är benhård – skit med! Istället fick jag en omgång massage och laser så det var helt okej ändå!