Lillturen

Det talas om lillturen. Vad tusan innebär det då??? Att man är liten och därmed inte har någon tur. Eller att man ska vänta på sin tur? För detta här är så orättvist så jag vet inte ens var jag ska börja….
Det var studiebesök på kliniken idag.

Så bara fråga mig vad som hände, bara gör det och se hur nöjd och glad jag är?!!!!
Svaret är inte det minsta, jag är supermissnöjd. För inte nog med att Scarlett har tagit alla fotogiggen som värsta fotodrotttningen och hamnat på första sidan både här och där. Nu när det kommer studiebesök ja då fick jag springa runt i trädgården medans Scarlett fick in och visa upp sina färdigheter på balansboll och i vattenlöpbandet.

Nu vill jag faktiskt be att få tala om att jag då har mycket högre svårighetsgrad på mina balansövningar men se för det fick jag lite bollförbud. Att jag sedan inte älskar vattenlöpbandet spelar faktiskt ingen roll.

Medans Scarlett stod och glänste och sken som en sol, så fick jag återigen vänta på en lilltur som aldrig kommer. Så jag stod på bakbenen med nosen tryckt mot rutan i dörren och bankade med tassen på rutan och sa Haaaallååååååå. Den enda reaktionen som jag fick var att matte bad mig att gå ner…

Allt sånt tar på krafterna och då är det skönt att kunna fläka ut sig i bädden,lite bredvid och lite på Scarlett – då är det som bäst!

Sova ihop lite på och bredvid