Strömmaskin

Inte ont annande låg jag kvar när matte kom en maskin. Ja se hon har ju så mycket för sig ibland. Först så var det Scarletts tur och sedan blev det min tur också.

Det är en strömmaskin, den skickar ut ström som sedan skickas in i mig och får musklerna att hoppa. Med små plattor så skuttar strömmen in i mig och säger hej till musklerna och får dem att jobba. Ja det var helt okej och jag låg kvar utan någon särskilt protest. Kan säga att kloklippningen är värre och får mig absolut att sätta mig mera emot behandlingen än lite ström och skuttar igång musklerna. Scarlett sa, ohhh nej inte leka försöksdjur igen, jag är trött på det (såvidare det inte inbegriper vattenlöpbandet för då är jag superpigg!)

Så denna gången fick jag ta ansvaret att vara lite försöksdjur men hörde jag rätt så ska matte inte ha maskinen hemma på ett litet tag så då klara man sig utan. Något som man däremot inte klarar sig utan är husse och nu är han hemma igen efter lite utflykt. men när han jobbar hit och dit hela tiden så är vi vana vid att han är iväg titt som tätt så det var ingen fara.

Dagen förgylldes med en 1,5 timmes promenad i grisskogen – oj så många härliga dofter. Samt möjligheter att sno in sig, i sig själv, Scarlett, matte och buskar och träd. Men se det bästa man kan göra för att reta upp tjejerna är att precis när vi alla skuttat lite glatt och smidigt över vattendiken (och där fanns många) är att tvärnita för att stanna och dricka. Så när de precis tagit sig över och ska gå ett par steg framåt, tvärnit! För se när vi alla sitter ihop med kopplena runt matte japp då blir det följdeffekt – me loooooovvvveeee!