Buffliga pojkar och nödstopp

Vad är det med pojkar som gör att det alltid måste vara så buffliga. De är högljudda och ska ta plats hela tiden. Ja på promenaden så då skuttar Zorro höger, vänster, och så en piruett och vips så sitter vi ihopklistrade med kopplena så man varken kan röra ben eller minsta lilla tass utan att nästan stå på öronen.

På tal om att stå på öronen, idag så fick jag en liten tur på bandet men se Zorro var ju också med där inne och övervakade hela förloppet. Den lille plutten gick runt och stoltserade med MIN vattenleksak. Självklart så gick han runt och bakom vattenlöpbandet ett antal gånger… en gång för mycket. För då kastade jag mig runt och skulle se vad han sysslade med bakom min rygg. Ni vet löpband går åt ett håll, och jag var nu på helt fel håll och hade fått springa baklänges om inte matte hade smällt till nödstoppet. Så detta testet gav följande resultat:
1) Det är obra att göra en 180 vändning när löpbandet är igång.
2) Mattes reaktionstid får godkänt
3) Systemets nödstopp funkar

Men som sagt nödstopp innebär stop på bandet och att vattnet försvinner så jag tyckte inte alls att jag var färdig för dagen och efter att jag var klart och legat på vibben också så gick jag och satte mig i duschen och hoppades på en omgång till… det blev det inte

Sitter i duschen

Sen avslutades kvällen med att Mr Buffel bara liksom breder ut sig och tar plats, utan varken hyfts eller hänsyn en annan.

Bufflig pojk