Smaksatt vatten skapar luft

Ja det är väl ändå märkligt att vatten kan skapa luft!

Nu är det inte vilket vatten som helst som kan skapa luft. Det krävs att man letar lite noga och väl…

Okej i ärlighetens namn handlar det inte så mycket om noggrant letande.Utan värsta sura,dyngpölen med gyttja och kladd i botten med vatten som flytter runt uppepå – det är det som gäller. Det handlar om taktik, man sniffar sig till att det finns en vattensamling någonstans framför. Det krävs inte mycket och allt över en kaffekoppsmängd räknas som vattensamling. Man går in i stealth mood – det innebär att man går och uppför sig som vanlig, har sniffat in var vattnet är, precis när man når fram så kastar man sig ner med huvudet och som värsta dammsugaren drar man i sig så mycket man bara kan. Sen görs detta upprepade gånger under promenaden. Idag så hittade jag ett antal riktigt härligt smaksatta vattenslurkar. (Kan fortfarande inte fatta varför vi bara för vatten-naturellt hemma.

Men som sagt idag lyckades jag slurpa i mig en del vatten från många små vattensamlingar,en massa olika böcker, ja eller vad det nu heter på vinspråk när det är olika smaker.(eller blandar jag ihop det med mattes bibliotek nu)
Men om man får i sig för mycket sånt fint och exklusivt vatten – då blir det fullt med luft i lilla magen en luft som är doftsatt.

Så smaksatt vatten – kan skapa luft och inte vilken luft som helst utan doftsatt!

Passar på att också lägga upp lite från gårdagens filmsnuttar… får jag godkänt ?

Vibrationsplatta