Mer vill ha ännu mera

Det sades något om att jag vara lite “roffig” och att jag vill ha alla leksakerna för mig själv. Men så är det inte alls, jag bara råkade få dem båda i mungipan liksom nästan som av misstag. Men med det mest valpiga uppsynen man kan uppbringa så kommer man undan med det mest.

Vill ha mer

Men man kommer inte undan allt,som en sådan hemskhet att jag måste gå i koppel och inte fick rusha runt fritt på tomten idag. Men då kom Scarlett med en leksak i munnen och swichade förbi mig, när hon gjort det en antal gånger och var så supernöjd över att jag var i koppel och inte kunde ta henne. Dock försökte jag tappert och kastade mig med all kraft jag hade för att nå henne (matte fick då verkligen kämpa för att stå på benen och inte falla kull som en kägla) Japp då fick Scarlett gå in medans jag fick kissa.

Inte nog med det, man måste dessutom utstå prov och försök med benmanschetter som används växelvis på mig och syrran under dagens promenad. Ja vi fick en extra bonuspromenad på eftermiddagen,en bonus ute istora skogen istället för på vanlig tråkigt vardagsrunda. Oj fullt med dofter – för vet ni vad – även grisar fäller päls. Låg stora väldoftandet pälstuffsar både här och där.