Fotodrottning o pip i rumpan

Idag så var jag lite hänging stundom, ja jag var inte det minsta hängig på promenaden när vi såg 5 stycker fyrbenta håriga djur av den snällare sorten (rådjur typ). Men se inte fick jag springa efter och busa med dem. Taskemört matte!

Väl hemma sen så fick Scarlett finhalsbandet på och matte fixade och fejade. Vad fick jag? Jo, jag fick gå in och slappa i gästrummet medans Scarlett (återigen) fick ut och visa upp sig för fotograf. Springa lite i treadmillen och balansera lite på bollarna. Fast hon säger själv att hon börjar bli lite trött på allt det här fotograferingen. Du vet inte blir det riktigt taskande i vattenlöpbandet för det blir bara en kort stund och man ska titta upp och hit och dit.

Jag säger dock att det är fuskigt att inte jag fått vara med på en enda fotografering… pratar vi lite könsdiskriminering eller kanske åldersdiskriminering? Matte hävdar att jag åker upp på kompetens och vilja och att jag inte ens är i närheten. Vet inte om det är min “jag-accepterar-att-gå-i-vattenlöpbandet” kontra Scarlett “-jag-älskar-vattenlöpbandet-skulle-kunna-bo-i-det” inställning som gör skillnaden??? Hur som så borde jag iallafall få försöka!?

Istället så fick jag under kvällen pip i rumpan, en sån där dum sak man stoppar upp i rumpan och som efter en liten stund säger pip och avslöjar om man är hängig eller inte. Jag är hänging men pip-i-rumpan saken sa att det inte var feber i allafall…